نخبگان به معادن بیایند

جرجانی در نشست با جمعی از نخبگان حوزه معدن در بنیاد نخبگان استان با تأکید بر اهمیت نقش نخبگان در توسعه بخش صنعت و معدن، گفت: نخبگان استانی باید از طریق ثبت شرکت و اخذ رتبه های لازم برای حوزه معدن از توان علمی خود در تقویت و توسعه بخش معدن و صنایع معدنی استان استفاده کنند.

او با اشاره به برگزاری مستمر مزایده‌های عمومی حوزه معدن و اطلاع‌رسانی از طریق جراید و پیام‌رسان‌های در اختیار اداره کل صمت، افزود: شرکت در مزایده‌های عمومی معدنی یکی از مسیر‌هایی است که حوزه نخبگانی استان می‌تواند بر اساس قانون در این مزایده‌ها شرکت و به بخش معدن ورود کند.

جرجانی با اشاره به تأکیدات مقام معظم رهبری بر جلوگیری از خروج مواد معدنی از کشور و خام فروشی گفت: قطعا با حضور و فعالیت جامعه نخبگانی استان در بخش معدن شاهد ایجاد و توسعه واحد‌های فرآوری، صنایع معدنی و تکمیل زنجیره‌های تولید و به دنبال آن اشتغالزایی و ارزش افزوده بیشتر در داخل استان خواهیم بود.

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت خراسان جنوبی به برخی از مواد معدنی شاخص و وجود مزیت و انحصار در آن‌ها برای استان اشاره و بیان کرد: بنتونیت، زغال سنگ، آندالوزیت، سنگ بازالت و پتاس از جمله مواد معدنی هستند که نیاز است با ورود نخبگان در زمینه فرآوری کامل آن و تولید محصولاتی با ارزش افزوده بیشتر اقدام شود.

او با بیان اینکه معدن کارانی که از ظرفیت نخبگان استفاده کنند، حمایت می‌شوند، افزود: بهره‌برداران معادنی که با استفاده از ظرفیت نخبگان در جهت بهره‌برداری بهینه و فرآوری و صیانت از ذخایر معدنی، ارتقای بهره‌وری و تحقیق و توسعه و اکتشاف و حفظ محیط زیست در معدن اقدام کنند، از پرداخت حداکثر تا ۲۰ درصد حقوق دولتی معاف می‌شوند.