آغاز احداث بیمارستان حضرت رسول (ص) در شیراز

صبح امروز و در سالروز مسعود و مبارک میلاد پیامبر مکرم اسلام (ص) و حضرت امام صادق (ع)، با حضور مسئولان ارشد استان فارس، عملیات اجرایی بیمارستان حضرت رسول (ص) در بلوار مهندسین شیراز، آغاز شد.

نماینده شیراز و زرقان در مجلس شورای اسلامی در این مراسم احداث چنین بیمارستانی را یکی از نیاز‌های جدی جنوب کشور دانست و با بیان اینکه مجلس یازدهم از ابتدا بر چند موضوع تمرکز کرد، افزود: از آنجا که استان فارس را باید در قامت آن می‌دیدیم و از اقدامات کوچک و سطحی پرهیز می‌کردیم، در حوزه‌های مختلف مجموعه استان تلاش‌های خوبی را دنبال کردند.

ابراهیم عزیزی گفت: امروز انتقال آب از خلیج فارس به استان فارس نقش بی نظیری را در شکوفایی صنعت ایفا خواهد کرد و یا اینکه پروژه‌های ریلی استان فعال شده و می‌تواند ما را چهارراه ریلی کشور کند و یا خط انتقال پروپیلن در صنعتی کردن استان نقش اثرگذاری دارد و خط انتقال فرآورده از مهرآران که همه و همه از ابتدای مجلس یازدهم با جدیت دنبال شده است.

نماینده مردم شیراز و زرقان در مجلس همچنین گفت: یکی از بحث‌های بسیار جدی با وزارت بهداشت احداث بیمارستان دوم نمازی بوده و امروز بخش پزشکی ما یک جایگاه رفیع در کشور دارد و قطب پزشکی بودن نیز ملاحضات خاص خود را دارد.

عزیزی در عین حال اظهار کرد: امروز بیمارستان دوم تامین اجتماعی حدود ۳۰درصد پیشرفت دارد، بیمارستان حضرت زهرا در میانرود و شهرک سلامت نیز با جدیت دنبال شده است و امیدواریم با این پروژه‌ها نیاز‌های درمانی تا حد زیادی مرتفع شود.

او گفت: امروز این خواسته به حق محقق شده و این اراده در نمایندگان مجلس وجود دارد که پروژه‌های دیگر نیز با جدیت دنبال شود.

نماینده شیراز و زرقان در مجلس شورای اسلامی در پایان نیز گفت: امید است از نظر سرعت در انجام پروژه این بیمارستان نیز هر چه سریع‌تر به بهره برداری برسد.