برقراری امنیت کامل در اشنویه

سرهنگ یعقوب رشیدی فرمانده سپاه اشنویه در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران جوان با اشاره نشر شایعه خارج شدن کنترل شهر اشنویه اظهار کرد: شب گذشته رسانه‌های وابسته به جریان معاندین مدعی تشدید اغتشاشات و به تبع آن خارج شدن کنترل شهر اشنویه منتشر کردند که با یاری مردم و حضور مقتدرانه پلیس، بسیج، سپاه پاسداران برخورد قاطعی با برهم‌زنندگان نظم عمومی صورت گرفت و هم اکنون امنیت کامل در این شهر مرزی برقرار است.

سرهنگ رشیدی از شناسایی و دستگیری چندین نفر از لیدرهای اصلی اغتشاشگران شب گذشته، که توسط جریان ضد انقلاب خارج از کشور راهبری می شدند خبر داد و گفت: کنترل شهر اشنویه به صورت کامل با نیرو‌های انتظامی بوده و شرایط کاملا عادی است.

فرمانده سپاه اشنویه با بیان اینکه مردم ایران به ویژه جوانان شهرستان اشنویه  همواره با بصیرت و آگاهی خویش  آتش فتنه ها را خاموش کرده‌اند از جوانان و مردم منطقه خواست: فریب رسانه های معاندین را نخورید.

وی تاکید کرد: امنیت منطقه و مردم خط قرمز ماست.