ند پرایس: برای دستیابی به توافق هسته‌ای دیر نیست

ند پرایس، سخنگوی وزارت خارجه آمریکا در کنفرانس مطبوعاتی خود گفت: زمان برای دستیابی به توافق هسته‌ای با ایران دیر نیست. همچنان وقت برای بازگشت به توافق هسته‌ای با ایران وجود دارد و ما به تلاش‌های دیپلماتیک مان برای احیای برجام ادامه می‌دهیم.

او همچنین در ادامه اظهارات خود مدعی شد: نبود اراده برای بازگشت به توافق هسته‌ای از سوی ایران، تلاش‌ها برای احیای آن را به تعویق انداخته است.

ند پرایس در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به درگیری‌های آذربایجان و ارمنستان گفت: هیچ راه حل نظامی برای اختلافات میان آذربایجان و ارمنستان وجود ندارد و ما طرفین را به انجام مذاکرات سازنده دعوت می‌کنیم. فرستاده ویژه آمریکا در امور قفقاز اکنون در باکو حضور دارد تا تلاش‌ها برای آتش بس را ادامه دهد.

ند پرایس همچنین گفت: روسیه در مقابل هم ارمنستان و هم آذربایجان دارای نفوذ است و می‌تواند از آن برای آتش بس بهره ببرد.

سخنگوی وزارت خارجه آمریکا همچنین با طرح ادعای مداخله روسیه در انتخابات آمریکا گفت: هرگونه تلاش روسیه برای مداخله در انتخابات ما با پاسخ قاطعانه ما مواجه خواهد شد.  

گفتنی است ساعاتی پیش خبرگزاری رویترز به نقل از یک دیپلمات فرانسوی مدعی شده بود مذاکرات هسته‌ای به بن بست رسیده است. این دیپلمات فرانسوی همچنین مدعی شده بود: قدرت‌های غربی از یافتن یک راه حل دیپلماتیک برای پرونده هسته‌ای ایران دست بر نداشته اند.