استاندار سمنان تاکید کرد:
استفاده از ظرفیت‌ کاروانسراهای استان سمنان در جذب گردشگر

استاندار سمنان آزادی کاروانسرای شاه عباسی سمنان را اتفاق بزرگی دانست که رقم خوردن آن به دلیل درخواست مردم و دستور رئیس جمهور، ضروری و بسیار مهم بود و با وفاق و همدلی مردم، مسئولان و اهالی رسانه رقم خورد.

سید محمدرضا هاشمی بیان کرد: برای تبدیل شدن استان سمنان از معبر به مقصد، با بهره‌گیری از حضور زائران امام رضا (ع) باید برنامه ریزی و تلاش شود.

استاندار سمنان با تاکید بر اهمیت توسعه مشاغل روستایی به ویژه در روستا‌های هدف گردشگری افزود: استان سمنان ۱۱۰ بومگردی و ۸۵۶ اثر میراثی ثبت ملی دارد.

هاشمی ابراز داشت: در شرایطی که کشاورزی به دلیل خشکسالی رونق سابق را ندارد، گردشگری، بعد از خودروسازی پردرآمدترین صنعت است که باید مورد توجه قرار بگیرد.

وی افزود: تلاش‌ها برای اصلاح مسیر راه آهن در محوطه باستانی تپه حصار و ثبت جهانی آن نیز به منظور توسعه گردشگری در دستور کار است.

استاندار سمنان بیان کرد: علت عمده تلفات جانی در جاده و محور شرقی- غربی در محدوده استان سمنان واژگونی و انحراف خودرو‌ها از جاده است که با ایجاد جاذبه‌های گردشگری، می‌توان این حوادث را کاهش دارد و بی‌شک کاروانسرای شاه‌عباسی سمنان نقش مهمی در تحقق این هدف دارد.