تأکید بر افزایش تعاملات فیمابین رسانه استانی و میراث‌فرهنگی

لطیفی در دیدار با مدیرکل میراث فرهنگی زنجان با اشاره به اینکه میراث فرهنگی و صنایع دستی که با ذوق و هنر اصیل همراه است همواره توانسته راز‌هایی را با خود به نسل‌های آینده منتقل کند، گفت: پیوند بین گردشگری و رسانه، رابطه‌ای تنگاتنگ با توسعه اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی جوامع دارد و نقش بی بدیلی که رسانه‌ها به عنوان ابزار‌های فرهنگی، در تصویرسازی از مکان‌ها و جاذبه‌های گردشگری برای مردم دنیا دارند، پرداختن به مطالعه در زمینه رسانه و گردشگری را ضروری می‌کند.

او افزود: هزینه کرد در تبلیغات نوعی سرمایه گذاری بوده و معرفی قابلیت ها، توانمندی ها، جاذبه‌ها و امکانات مختلف گردشگری استان به مخاطبان داخلی و خارجی از اهم امور است، چون گردشگران به دنبال مقاصد جدید برای گذران اوقات فراغت خود هستند و رسانه‌ها با ایفای نقش مؤثر از جوانب مختلف، طلایه داران این جنبش به شمار می‌روند.

مدیرکل صدا وسیمای مرکز زنجان  با اشاره به قابلیت‌های بالقوه استان در این خصوص گفت: معرفی بیش از پیش حسینیه اعظم زنجان بعنوان میراث معنوی، احداث هتل، محوطه سازی و تصحیح راه‌های دسترسی به مجموعه‌های فاخر تاریخی مانند گنبد عظیم سلطانیه، بقعه ملاحسن کاشی و چلبی اوغلی، بقعه قیدار نبی (ع) غار کتله خور گرماب و سایر ابنیه تاریخی زمینه ساز رشد صنعت گردشگری و اشتغال مولد خواهد بود.

او از آمادگی رسانه استانی بمنظور برنامه سازی مشترک با اداره کل میراث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری استان به منظور تبلیغ و معرفی گسترده آثار تاریخی و صنایع دستی خبر داد.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری استان هم با تقدیر از تلاش و همکاری شایسته رسانه استانی ادامه داد: رسانه‌های جمعی و به ویژه رادیو و تلویزیون، به واسطه قابلیت‌ها و کارکردهایی، چون اطلاع رسانی، آموزش، سرگرم سازی، اقناع، تبلیغ، بسیج عمومی و فرهنگ سازی می‌توانند نقش بی بدیلی در صنعت گردشگری و ایجاد اشتغال ایفا کنند.

صفوی با بیان اینکه نیازسنجی، ترغیب و اقناع، آگاه سازی، ارتباطات مؤثر و بهره گیری از فناوری‌های نوین در حوزه رسانه عامل قرار گرفتن بسیاری از کشور‌ها در زمره برترین‌ها در زمینه جذب گردشگر در جهان است، گفت: تصویرسازی از امکانات، قابلیت‌ها و جاذبه‌های گوناگون یک کشور یا یک مکان است که فرد را به دیدن آن ترغیب می‌کند که این امر جز در گستره فعالیت‌های رسانه‌ها جای نمی‌گیرد و بر این اساس تقویت نقش رسانه و کارکرد‌های آن در توسعه حوزه‌های گوناگون گردشگری ضرورت می‌یابد.

او از برگزاری نمایشگاه صنایع دستی و جشنواره استانی آش ایرانی خبر داد و افزود: قرار گرفتن زنجان در مجاورت پایتخت و هم جواری با کانون‌های جمعیتی هفت استان مهم کشور امکانی است که با بهره مندی از همه گیری صداوسیما، این استان را به کانون گردشگری تبدیل خواهد کرد.