مدیر عامل فرابورس مطرح کرد:
حرکت بورس به سمت توسعه صندوق‌های سرمایه‌گذاری

در همایش صندوق‌های سرمایه گذاری برای مقابله با تورم مسئولان بورسی نکاتی را مطرح کردند.

آقای میثم فدایی گفت:سهم صندوق‌های سرمایه گذاری در اوراق بهادار موضوعی مورد بحث است. این صندوق‌ها در آمریکا ۳۰ درصد سهام را تشکیل داده و ۲۳ سهام در شرکت‌ها است. در کشور آمریکا هر فرد آمریکایی ۱۰۶.۲ یونیت سرمایه گذاری دارد. از نظر تعداد صندوق‌های سرمایه گذاری ۸ درصد در آمریکا  و ۴۶ درصد در اروپا است و هند بیشترین سهم در آسیا را دارد. سرمایه گذاری دنیا به سوی صندوق‌های etf رفته است.

فدایی می‌گوید:در سال ۱۹۸۰ در آمریکا خانواده‌ها سه درصد از سرمایه خود را سرمایه گذاری به شکل غیر مسقیم می‌کردند که در سال ۲۰۲۰ به ۲۰ درصد رسیده است که این نشان می‌دهد ما نیز باید سواد مالی را به سوی صندوق‌های سرمایه گذاری هدایت کنیم.

او گفت: ما باید در بازار سرمایه اول به سمت سرمایه گذاری روی صندوق‌های etf و دوم صندوق‌های شاخصی که عملکرد بهتری داشته اند، حرکت کنیم.

فدایی گفت:نسخه پیچی یکسان برای همه صندوق ها اشتباه است باید به شرایط صندوق توجه شود.