تامین اعتبار برای خرید و نصب کنتور‌های هوشمند در اردبیل

داور بستام گفت: طبق تفاهم نامه منعقده بین شرکت آب منطقه‌ای اردبیل و بانک کشاورزی استان، منابع مالی برای خرید و نصب کنتور‌های هوشمند حجمی بر روی چاه‌های کشاورزی تامین می‌شود.

مدیر حفاظت و بهره برداری و نماینده مجری طرح احیا و تعادل بخشی شرکت آب منطقه‌ای اردبیل می‌گوید: در راستای مجهز کردن چاه‌های کشاورزی به کنتور هوشمند حجمی، این تفاهم نامه بین دو مجموعه امضا شد و صاحبان چاه‌های کشاورزی دارای پروانه بهره برداری می‌توانند با مراجعه به شعب بانک کشاورزی از تسهیلات مربوطه استفاده نمایند.

بستام گفت: کشاورزانی که توانایی خرید و نصب کنتور هوشمند حجمی برای چاه‌های دارای پروانه بهره برداری ندارند می‌توانند برای تامین ۱۰۰ درصدی هزینه خرید و نصب از طریق شعبات بانک کشاورزی اقدام کنند.

او با اشاره به اینکه این تسهیلات از محل اعتبارات طرح احیا و تعادل بخشی تامین شده است گفت: امیدواریم با این اقدام بخش قابل توجهی از مشکلات کشاورزان در این بخش حل شده و در نصب کنتور‌های هوشمند بر روی چاه‌های کشاورزی تسریع گردد.

نماینده مجری طرح احیا و تعادل بخشی شرکت آب منطقه‌ای اردبیل نرخ این تسهیلات بانکی را صفر درصد عنوان کرد و گفت: مدت بازپرداخت تسهیلات بر اساس توافق بانک و شرکت آب منطقه‌ای اردبیل می‌تواند حداکثر تا ۲۴ ماه با بازپرداخت سالیانه یا کمتر باشد.

بستام می‌گوید: بهره برداران بخش کشاورزی و صاحبان چاه‌های دارای پروانه بهره برداری می‌توانند با اخذ معرفی نامه از شرکت آب منطقه‌ای اردبیل به شعبات بانک کشاورزی در سطح استان مراجعه نمایند.