سرپرست شهرداری شهرکرد؛
شهروندان تخلفات حوزه حمل و نقل شهرکرد را گزارش کنند

عبدالصادق نجفی اظهار داشت: همه پارکینگ‌های شهری مصوبه شورای شهر را دارند و اگر خارج از نرخ اعلام شده مبلغی را دریافت کنند شهرداری و تعزیرات حکومتی برای پلمب و برخورد با تخلفات آن‌ها اقدام می‌کنند.

وی افزود: قیمت‌ها باید براساس ساعت ورود و خروج در ورودی پارکینگ‌ها نصب شود که معمولا پارکینگ‌های شهرداری این قوانین را رعایت می‌کنند و مواردی که خصوصی هستند تخلفاتی دارند که مردم باید تخلفات را به ما گزارش دهند تا برخورد قانونی با آن‌ها انجام شود.


بیشتر بخوانید


نجفی اضافه کرد: نظارت هفتگی با تعزیرات و کنترل نامحسوس توسط ماموران شهرداری در پارکینگ‌ها در دستور کار شهرداری قرار می‌گیرد تا از تخلفات جلوگیری شود.

وی ادامه داد: مردم نباید نسبت به تخلفات قیمت تاکسی‌ها و هزینه‌های پارکینگ‌ها بی‌تفاوت باشند و حتی اگر ۱۰۰ تومان بیشتر بگیرند باید این تخلفات را اعلام کنند تا حقوق مردم را مطالبه کنیم.