پلمب یک آژانس مسافربری متخلف در اراک

سرهنگ مهدی تقوی نیا رئیس اداره نظارت بر اماکن عمومی استان مرکزی گفت: در اجرای طرح نظارت بر اماکن عمومی در شهرستان اراک، یک آژانس مسافربری متخلف شناسایی و پلمب شد.

سرهنگ تقوی نیا افزود: در اجرای طرح ارتقاء امنیت عمومی و جلوگیری از بروز تخلفات و ناهنجاری‌ها در واحد‌های صنفی یکی از اولویت‌های اداره نظارت بر اماکن عمومی پلیس، افزایش تعاملات با اتحادیه‌های صنفی و بازدید و نظارت مستمر از واحد‌های صنفی است.

او اضافه کرد: در اجرای این رویکرد از تعداد ۱۷ واحد آژانس مسافربری بازدید و در این طرح نظارتی یک واحد متخلف بدلیل فعالیت غیر مجاز و مغایر با ضوابط قانونی پلمب شد.

رئیس اداره نظارت بر اماکن عمومی استان مرکزی ایجاد فضایی امن و تامین کننده آرامش شهروندان را از مهمترین اهداف اجرای طرح‌های امنیت اجتماعی و اخلاقی در حوزه اصناف عنوان کرد و از مردم خواست در صورت مشاهده هر گونه تخلف در واحد‌های صنفی، مراتب را به مرکز فوریت‌های پلیسی ۱۱۰ اعلام کنند.