افزایش ۶۲ درصدی تولیدوبهره‌وری در مزارع پرورش میگوی سیستان وبلوچستان

محمد شهلی بر، مدیر کل شیلات  سیستان و بلوچستان گفت: در راستای دانش بنیان کردن توسعه آبزی پروری در منطقه با مکانیزاسیون استخر‌های پرورش میگو و اجرای طرح پایلوت مکانیزه کردن ٢٠ هکتار استخر پرورش میگوی گواتر، با همت شیلات آب‌های دور در ماه‌های گذشته، از تولید ۲/۱۰۰ تن در هکتار پرورش میگو به شیوه سنتی به نتایج درخشان ۳/۴۰۰ تن در هکتار در مزارع مکانیزه دست یافته است.

محمد شهلی بر افزود: با هدف ارتقای اقتصادی تولید، در دوره پرورش آتی با مکانیزه کردن استخر‌های پرورش میگوی مجتمع ۴ هزار هکتاری شهید صنعتی گواتر با استفاده از ادوات، تجهیزات و فن آوری‌های نوین پیش بینی می‌شود این طرح در سطح هزار و ٢٠٠ تا هزار و ۵٠٠ هکتار نیز اجرایی شود.

وی تصریح کرد: هم اکنون اداره کل شیلات سیستان و بلوچستان با تمرکز بر روی دو هدف تعمیم شاخص‌های کاربردی مکانیزاسیون کشاورزی به آبزی پروری و تبیین مصادیق مکانیزاسیون و اصلاح ساختار در مزارع پرورش میگو با همکاری مرکز تحقیقات شیلاتی آب‌های دور چابهار در صدد افزایش میزان بهره وری در مزارع پرورش میگو است.