وزیر صمت مطرح کرد
جبران کمبود خودرو با واردات / معادن متروکه احیا می شود

 سیدرضا فاطمی امین، وزیر صنعت،معدن  و تجارت در نشستی مشترک با تعدادی از نمایندگان مجلس خبرگان رهبری و وعاظ شهیر کشور در خصوص مسائل اقتصادی همفکری و تبادل نظر کرد.

او  در این نشست گزارشی از آخرین وضعیت تولید و کسب و کار و همچنین بازار خودرو بیان کرد و گفت: با توجه به عقب ماندگی کشور در زمینه تولید خودرو، میزان کمبود این بازار باید از طریق واردات جبران شود.

او افزود: به همین منظور واردات خودروهای ارزان قیمت و کمتر از ۱۰ هزار دلار مورد نظر است.

احیای معادن متروکه

فاطمی امین در ادامه  از احیای معادن متروکه خبر داد و گفت: در فصل جدید واگذاری معادن به متقاضیان مقرر شده است که ۴۰ درصد سهام به صورت عمومی به مردم واگذار شود.

در این جلسه تعدادی از نمایندگان خبرگان در سخنانی شکستن انحصار در تولید خودرو، سامان بخشی به بازار بورس، شکستن انحصار تولید خودرو، تامین ارزان اقلام ضروری مردم، قطع دست دلال‌ها و راه اندازی صنایع تبدیلی را از مهمترین مسائل و مطالبات مردم برشمردند.