نماینده ولی فقیه در کردستان:
مدیران نسبت به مردم نگاه استکباری نداشته باشند

حجت‌الاسلام والمسلمین عبدالرضا پورذهبی پیش‌ازظهر امروز در جلسه یادواره شهیدان رجایی و باهنر که در مجتمع فجر برگزار شد، با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای انقلاب اسلامی اظهار داشت: دولتمرد و مسئول موفق در کارش سستی ندارد، اعتماد به نفس دارد، شریف است و همواره به خدا توکل می‌کند.

نماینده ولی فقیه در کردستان بر ضرورت مردمی‌بودن و خدمت‌رسانی به مردم تأکید کرد و افزود: نباید نگاه استکباری داشته باشیم چراکه این خود برتر بینی باعث بی‌اعتنایی می‌شود.

او با اشاره مجدد به اهمیت خدمت به مردم در استان کردستان گفت: باید سعی شود که احترامی که به ما گذاشته می‌شود برای شخصیت خودمان باشد نه پست و مقامی که داریم.

حجت الاسلام پورذهبی با اشاره به فرموده پیامبر(ص) مبنی بر اینکه بالاترین مرگ، شهادت است، ادامه داد: شهیدان رجایی و باهنر، در کنار خدمت صادقانه به مردم، طعم شیرین شهادت را چشیدند و برای همیشه ماندگار شدند.

او در ادامه سخنانش خواستار مقابله با توطئه‌های دشمن و هوشیاری و بصیرت مسئولان و مردم شد و اضافه کرد: انقلاب اسلامی ایران امروز در جهان و منطقه حرف برای گفتن دارد و دشمنان از این مهم نگران هستند، به همین خاطر دائم علیه کشورمان تحریم اعمال می‌کنند

فرمانده سپاه بیت‌المقدس کردستان نیز در این مراسم اظهار داشت: شهیدان رجایی و باهنر رنج کشیده و از جنس مردم بودند.

سردار حسینی افزود: اگرچه عمر دو دلتمرد مردمی بسیار کوتاه بود، اما امروز شاهد خدمات افرادی همچون رجایی و باهنر هستیم.

او با بیان اینکه دو موضوع استفاده از ظرفیت‌ها و فرصت‌ها و برخورد با آسیب‌ها بسیار مهم است، گفت: مسئولان باید حلال مشکلات مردم باشند و شرایط جدید را فراهم کنند.

فرمانده سپاه بیت‌المقدس کردستان  بررسی آسیب‌ها و عدم خود برتر بینی از طرف مسئولان را امری بسیار مهم دانست و تأکید کرد: باید آنچه که در دستمان است را در راستای تعالی نظام به کارگیریم.

سردار حسینی با تأکید بر اینکه باید اقدامات و هرآنچه که انجام می‌دهیم را برای مردم بیان و به عنوان مسئولان نظام، با آنان هم‌اندیشی داشته باشیم، خاطرنشان کرد: استقلال، آزادی، عدالت، عدم سلطه‌پذیری و خدا باوری از هویت‌های انقلاب به شمار می‌روند.

فرمانده سپاه بیت‌المقدس استان کردستان با بیان اینکه انتصاب افراد شایسته، خدوم و دست پاک می‌تواند باعث تقویت هویت انقلاب باشد، عنوان کرد: باید فرمایشات، وصیت‌ها و گفته‌های امام راحل (ره) را روزانه بازخوانی کنیم.

از دوم تا تا هشتم شهریور به عنوان هفته دولت نامگذاری شده است.