«رجب طیب اردوغان» رئیسجمهور ترکیه عصر روز (سهشنبه) در کنفرانس مطبوعاتی مشترک با «محمود عباس» رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین از سرگیری روابط آنکارا با تلآویو را عامل کاهش حمایت ترکیه از مسئله فلسطین ندانست.
طبق گزارش روسیا الیوم، اردوغان گفت: «روابط ما با اسرائیل از حمایت ما در قبال مسئله فلسطین نخواهد کاست؛ ما مخالف هرگونه تغییر در وضعیت قدس و مسجدالاقصی هستیم.»
رئیسجمهور ترکیه افزود: «گامهایی که در مسیر روابط خود با اسرائیل برمیداریم به هیچ وجه باعث کاهش حمایت ما از مسئله فلسطین نخواهد شد و به طرف اسرائیلی ابلاغ کردهایم که هرگونه تلاش برای ایجاد تغییر در وضعیت قدس و مسجد الاقصی را نخواهیم پذیرفت.»
محمود عباس نیز در این کنفرانس گفت: «برای رسیدن به عضویت کامل در سازمان ملل در تلاش هستیم و از کشورهایی که به راه حل دو دولتی اعتقاد دارند میخواهیم تا کشور فلسطین را به رسمیت بشناسند.»
ترکیه پس از مدتها قطع روابط دیپلماتیک با رژیم صهیونیستی، چند روز پیش به طور رسمی روابط خود با این رژیم را از سرگرفت.