اجرای طرح ارتقاء امنیت اجتماعی در پارک اسلام آباد زنجان/جمع آوری ۳۲ معتاد و خرده فروش مواد مخدر

سرهنگ مرسلی گفت: تأمین امنیت پارک‌ها و تفرجگاه‌ها و مراکز تفریحی جزو اولویت‌های پلیس زنجان است و در همین راستا نیز طرح پاکسازی پارک‌ها و تفرجگاه‌ها در ایام تابستان در دستور کار پلیس قرار دارد.

او بابیان اینکه اجرای طرح‌های پاکسازی اماکن تفریحی که از مطالبات شهروندان است،  افزود: تمامی پارک‌ها و تفرجگاه‌های زنجان از وجود اراذل و اوباش، معتادان، خرده فروشان مواد مخدر پاکسازی می‌شود.

فرمانده انتظامی زنجان با اشاره به تاکیدات سردار طراقیه مبنی بر اجرای طرح‌های ارتقاء امنیت اجتماعی، گفت: طرح پاکسازی در پارک شهید رجایی و پارک اسلام آباد زنجان اجرا و ۳۲ نفر از معتادان متجاهر، مواد فروش و سارق دستگیر و همچنین ۲ دستگاه خودرو و یک دستگاه موتورسیکلت متخلف و مقداری مواد مخدر نیز کشف شد.

سرهنگ مرسلی با اشاره به اینکه طرح‌های پاکسازی پارک‌ها و تفرجگاه‌ها در تمام طول سال به ویژه در ایام تابستان به صورت مستمر در جهت آرامش و امنیت خاطر خانواده‌ها اجرا می شود از مردم خواست تا در صورت مشاهده هرگونه مزاحمت و موارد مشکوک با مرکز فوریت‌های پلیسی ۱۱۰ تماس گرفته و تخلفات را گزارش کنند.