سارق کابل‌های برق در دام پلیس گچساران
سارق کابل‌های برق در دام پلیس گچساران

سرهنگ ارسلان خادمیان با اشاره به وقوع چند فقره سرقت سیم و کابل برق در سطح شهرستان گفت: موضوع به‌صورت ویژه در دستور کار مأموران کلانتری ۱۲ قرار گرفت.

او می‌گوید: مأموران پس از هماهنگی با مرجع قضائی، با انجام کار‌های پلیسی و گشت زنی‌های هدفمند در سطح حوزه استحفاظی موفق شدند یک سارق حرفه‌ای سیم و کابل برق را شناسایی و دستگیر کنند.

به گفته سرهنگ خادمیان؛ متهم در بازجویی‌های پلیس به ۱۲ فقره سرقت سیم و کابل برق در گچساران اعتراف کرد و پس از تشکیل پرونده به مرجع قضائی معرفی و روانه زندان شد.

فرمانده انتظامی می‌گوید: پلیس همواره برخورد با مخلان نظم و امنیت را با اجرای طرح‌های امنیت اجتماعی با جدیت در دستور کار خود قرار داده و به هیچ وجه اجازه نخواهد داد تا افرادی بخواهند امنیت و آرامش جامعه را مختل کنند.

او در پایان از شهروندان خواست در صورت مشاهده هرگونه موارد مشکوک بلافاصله مراتب را از طریق تلفن مرکز فوریت‌های پلیسی ۱۱۰ اطلاع دهند.