پایان آزاد سازی سواحل در گیلان

کیوان حسن‌زاده گفت: با دستور رییس جمهور مبنی بر عقب نشینی بی‌چون و چرای همه نهاد‌های دولتی از بهمن سال قبل و آزادسازی حریم ۶۰ متری سواحل دریای خزر در ۳ استان شمالی، این امر در دستور کار مدیریت ارشد استان و دستگاه قضا قرار گرفت.

وی افزود: طبق آخرین گزارش اداره کل منابع طبیعی گیلان به عنوان متولی سواحل، دستگاه‌های دولتی از حریم قانونی سواحل استان به صورت کامل عقب‌نشینی کردند.

مدیرکل هماهنگی اقتصادی استانداری گیلان گفت: گیلان با داشتن حدود ۲۸۶ کیلومتر نوار ساحلی از چابکسر تا آستارا، پس از مازندران، بیشترین سهم از سواحل دریای خزر را در اختیار دارد و هر ساله پذیرای میلیون‌ها گردشگر است.

کیوان حسن‌زاده افزود: از اواخر دهه ۴۰، به تدریج بخشی از نوار ساحلی گیلان همانند استان‌های همجوار در تصرف نهاد‌ها، سازمان‌های دولتی و همچنین در تصرف افراد حقیقی درآمد که این امر باعث شد تا مردم گیلان و همچنین گردشگران نتوانند از تمام قسمت‌های نوار ساحلی این استان استفاده کنند.

وی در ادامه تصریح کرد: سال ۸۶ و در جریان برنامه چهارم توسعه، قانون عقب نشینی از ۶۰ متر حریم دریای خزر تصویب و اجرایی شد که طبق این قانون، همه دستگاه‌های دولتی و خصوصی و همچنین مالکان شخصی موظف به رعایت حریم ۶۰ متر شدند.