یک چهارم ازدواج‌ها در خوزستان پارسال به طلاق ختم شد

پرویز امیری گفت: سال قبل ۴۰ هزار و ۳۹۲ ازدواج در خوزستان ثبت شد که ۳۷ هزار و ۲۹۶ مورد آن شهری و سه هزار و ۹۶ مورد روستایی بود، در همین بازه زمانی ۱۰ هزار و ۲۴۸ مورد طلاق صورت گرفت که ۹ هزار و ۶۹۳ مورد شهری و ۵۵۵ مورد در مناطق روستایی این استان بود.

معاون امور جوانان اداره کل ورزش و جوانان خوزستان می گوید: اهواز با ۱۲ هزار و ۶۷۸ مورد ازدواج و سه هزار و ۷۱۹ مورد طلاق بیشترین آمار را در بین شهر‌های استان در سال گذشته داشت.

به گفته او عمده مشکل جوانان در مسیر ازدواج، بحث اشتغال و مسکن است که باید مورد توجه مسئولان قرار گیرد همچنین میزان تسهیلات ازدواج باید افزایش یابد و به آسانی در اختیار متقاضیان قرار گیرد.

امیری گفت: خیلی از زوج‌های جوان آگاهی کاملی نسبت به زندگی زناشویی نداشته و از مراکز مشاوره قبل و بعد از ازدواج کمتر بهره می‌گیرند به همین دلیل هر اختلافی که بین طرفین ایجاد شود سریعا به درگیری و تنش کشیده می‌شود.

به گفته او مهمترین گلایه به حق جوانان از مسئولان مبحث اشتغال است، زیرا حجم بزرگی از جامعه را جوانان تشکیل می‌دهند و باید فضای لازم برای فعالیت آن‌ها فراهم شود.

حل مشکلات جوانان تنها مربوط به وزارت ورزش و جوانان نیست، زیرا بسیاری از نهاد‌های دولتی، عضو ستاد ساماندهی امور جوانان هستند و آن‌ها نیز سهم بسیاری برای حل مشکلات جوانان دارند.

در شرایط کنونی و با وجود مشکلات اقتصادی و بیکاری در جامعه، تا زمانی که بحث اشتغال جوانان حل نشود، نمی‌توان به فکر امور دیگر آن‌ها بود. موضوع جوانان صرفا مقوله ورزش نیست و گستره آن شامل تمام اقشار جامعه است که در صورت عدم توجه به این امر، مشکلات گریبانگیر تمام خانواده‌ها خواهد شد.