عطر غذا‌های سنتی در بافت تاریخی یزد پیچید

صفدرخان گفت: این جشنواره که مخصوص غذا‌های محلی و سنتی روستایی و شهری است در سه بخش غذا‌های اصلی، پیش غذا و لبنیات، شیرینی جات و دسر برپا شده است.

به گفته او، در این جشنواره بیش از ۵۰ نوع غذا در ۲۰ غرفه به نمایش گذاشته شده.

صفدرخان گفت: هدف از برگزاری این جشنواره کمک به نیازمندان و ترویج فرهنگ غذا‌های سالم کشور است.

او گفت: در این جشنواره اقوام سراسر ایران از جمله فارس، کرمان، مازندران و ایلام حضور دارند.

این جشنواره از ساعت ۲۰ الی ۲۳ در بافت تاریخی یزد، مسجد چهل محراب پذیرای علاقمندان است.