لزوم تقویت یگان حفاظت از منابع طبیعی در زنجان

لزوم تقویت یگان حفاظت از منابع طبیعی در زنجان

آقاجانلو گفت: با توجه به احتمال تصرف و آتش‌سوزی، حضور به موقع در عرصه‌های طبیعی حائز اهمیت است و به همین دلیل معتقدیم تقویت یگان حفاظت از منابع طبیعی می‌تواند بازخورد مطلوبی را به همراه داشته باشد.

او می گوید: با افزایش امکانات انتظار ارتقاء عملکرد را نیز داریم همانطور که در طارم با این کار عملکرد تا حدی بهبود یافت.

به گفته مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان زنجان با هوشمندسازی دسترسی به اطلاعات و اقدام به موقع تسهیل خواهد شد و این نکته در برنامه‌ریزی‌های توسعه باید مدنظر قرار گیرد.

آقاجانلو گفت: باید برنامه‌ریزی دقیق در این بخش انجام شود تا بتوانیم اعتبارات لازم را در موعد اعلامی اخذ و هزینه کنیم.

او می گوید: باید برنامه‌ریزی دقیق مالی انجام شود تا اعتبارات لازم را در موعد مشخص شده أخذ و هزینه کنیم.

به گفته مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان زنجان نظارت لازم بر عملکرد پارک‌های جنگلی شهر زنجان انجام شود تا خدمات ارائه شده به مردم در حد مطلوبی باشد.