صادرات هندوانه کوار به کشور‌های حوزه خلیج فارس

عبدالرسول جوکار گفت: برداشت هندوانه از سطح ۴۰۰ هکتار از مزارع این شهرستان آغاز شده است.

به گفته او، هندوانه در شهرستان کوار در فروردین ماه کشت و در تیرماه برداشت می‌شود و متوسط تولید در هر هکتار ۵۵ تن است.

جوکار گفت: ارقام هندوانه تولید شده دارای کیفیت و بازارپسندی بالایی است وعموماً شامل B۳۲، یونیژن و هدوناسکو است.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان شهرستان کوار گفت: در راستای کاهش مصرف آب، کشت این محصول به صورت نشایی انجام می‌شود و به روش تیپ آبیاری و برداشت و بسته‌بندی محصول توسط کارگران صورت می‌گیرد که موجب اشتغال زایی فصلی می‌شود.