شبکه آب آشامیدنی شهر لالی هنوز قطع است

 شبکه آب شهر لالی از حوالی ساعت ۱۱ چهارشنبه شب بر روی کلیه شهروندان قطع شده و تا لحظه تنظیم خبر این مشکل تاکنون برطرف نشده است.

رئیس اداره آب و فاضلاب شهرستان لالی علت قطعی آب این شهر را شکستگی خط اصلی در محله اداره آب عنوان کرد و گفت: نیرو‌های فنی این اداره از شب گذشته در تلاش هستند تا این مشکل را رفع و خط لوله را ترمیم کنند.

مرتضی مرادی  گفت:به دلیل اینکه خط اصلی آب شهر لالی دچار شکستگی شده برگشت و فوران آب اجازه کار جوشکاری و تعمیرات را نمی‌دهد به همین علت کار کند شده است و ترمیم شکستگی به طول انجامید.

او ادامه داد: تا ساعتی دیگر تعمیرات به پایان خواهد رسید و آب وارد مدار خواهد شد.

این مقام مسئول با اشاره به فرسودگی و قدیمی بودن خط شبکه توزیع آب شهری لالی گفت: به صورت روزانه درگیر شکستگی و نشت آب هستیم بخش زیادی از آب آشامیدنی این شهر به این علت هدر می‌رود.

آقای مرادی می‌گوید: لالی با هفت هزار مشترک دارای ۶۰ کیلومتر شبکه توزیع آب می‌باشد که کامل باید تعویض و اصلاح گردد.

شهر لالی با ۲۰ هزار نفر جمعیت در شمال و ۱۷۰ کیلومتری از مرکز استان خوزستان واقع شده است.