آغاز طرح سنجش وزن مواد غذایی برای جلوگیری از کم فروشی در خوزستان

علی داودی بر کنترل کمی، مقدار و اندازه مواد غذایی تولیدی در واحد‌های استان تاکید کرد و گفت: کارشناسان این اداره کل تمامی واحد‌های تولیدی مواد غذایی پیش بسته بندی از قبیل فرآورده‌های گوشتی، قند و شکر، چای، لبنیات، فرآورده‌های نان صنعتی، آرد، غذا‌های آماده و نیمه آماده را مورد آزمون و پایش قرار می‌دهند.

او ادامه داد: اجرای این طرح در خوزستان ادامه خواهد یافت تا از تخلف کم فروشی در استان جلوگیری شود.

 مدیر کل استاندارد خوزستان محور این طرح  را محصولات مواد غذایی عنوان کرد و گفت: این طرح در قالب اندازه شناسی قانونی صورت می‌گیرد و تاکنون بالغ بر ۵۰ نمونه مورد آزمون کمی قرار گرفته است و هدف از اجرای این طرح بررسی انطباق وزن اظهار شده و وزن واقعی محصولات بسته بندی در کارخانه‌های تولیدی است.

کم فروشی کالا آمار بالای گزارش‌های مردمی به دستگاه‌های نظارتی و بازرسی است.