تامین نیاز‌های دستگاه ها با اولویت خرید محصولات باکیفیت تولید

بهمن امیری مقدم گفت : استان کرمانشاه از ظرفیت‌ها و پتانسیل‌های بسیار خوبی در حوزه صنعت برخوردار است و حمایت همه جانبه از این بخش، از اولویت‌های جدی مدیریت ارشد استان است.

به گفته استاندار کرمانشاه بسیاری از تولیدات واحد‌های صنعتی استان از کیفیت بسیار خوبی برخوردارند و ادارات باید نیاز‌های خود را با اولویت این محصولات، تامین کنند.

این کار باید با هدف حمایت از اشتغال جوانان کرمانشاهی، رونق تولید و بهبود معیشت مردم در دستور کار ادارات قرار گیرد.

جهاد کشاورزی موظف است به گونه‌ای برنامه ریزی کند که نیاز کارخانه‌های چغندر با اولویت خرید محصولات چغندرکاران کرمانشاهی تامین شود.

اولویت کارخانجات قند استان باید خرید محصول تولیدی کشاورزان کرمانشاهی باشد و در شرایطی که تولید چغندر در استان وجود دارد، واردات از سایر استان‌ها توجیه ندارد .