علی اکبر بسطامی گفت: خوشبختانه پس از پیگیریهای مکرر و جلسات متعدد با محوریت آقای مصری نایب رییس دوم مجلس شورای اسلامی، ستاد کل نیروهای مسلح با پرداخت حق مناطق جنگی نیروهای شاغل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، ارتش و نیروی انتظامی موافقت کرد.
او می گوید: در راستای احقاق حق بازنشستگان نیروهای نظامی و انتظامی نیز در هفته آینده جلسهای با حضور مسئولان ستاد کل نیروهای مسلح برگزار خواهد شد.
به گفته بسطامی در برنامه ششم توسعه به منظور جبران عقبماندگیهای استانهای محروم و جنگزده، بندی تحت عنوان ماده ۱۱۲ گنجانده شد که در این بند اشاره شده به اینکه کسانی که در مناطق جنگی خدمت میکنند باید از مزایای مناطق جنگی بهرهمند شوند.
عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی بهره مندی تمامی شهرستانهای استان از حق مناطق جنگی را لازم الاجرا خواند و گفت: مکاتبات و پیگیریهای فراونی از سوی مجمع نمایندگان استان در خصوص الحاق و بهره مندی کلیه شهرستانهای استان از حق مناطق جنگی صورت گرفته و در تلاش هستیم این مطالبه بحق مردم شریف استان محقق شود.