درگفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران جوان مطرح شد؛
مسائل اقتصادی و اجتماعی، مانع تخریب ساختمان ناایمن گلابدره

////مهدی عباسی با اشاره به ساختمان ناایمن گلاب‌دره گفت: در بخشی از مناطق تهران ساختمان‌هایی ساخته می‌شود که ما نمی‌توانیم مطمئن باشیم که آن‌ها ساختمان‌های ساخته شده با ضوابط دقیق هستند، برخی از این ساختمان‌ها در منطقه ۱۹ وگلاب دره بنا شده است.

به گفته رئیس کمیسیون معماری و شهرسازی شورای شهر تهران، تعدادی از افراد متخلف با سواستفاده از وضعیت موجود اقداماتی انجام می‌دهند که شهرداری برای پیشگیری از وقوع چنین مواردی باید برنامه ریزی کند هچنین  برای رفع خطر و برخورد با متخلفان هم لازم است با دستگاه قضایی و پلیس همکاری صورت گیرد. 

او گفت: شاید مخالفت پلیس برای تخریب ساختمان گلابدره به دلیل  مسائل اجتماعی و اقتصادی کشور باشد  پلیس باید  نسبت به این موصوع حرکت کند اما مردم هم باید نسبت به چنین موضوعاتی مطالبه گری کنند.