رکورد مصرف برق در آبادان

کیومرث زمانی، معاون برنامه ریزی برق منطقه ای خوزستان گفت : هفته گذشته به مدت پنج روز با ثبت رکوردهای دمایی و مصرف برق سپری شد و آبادان گرمترین شهر ایران شناخته شد.

به گفته او در پنج شنبه هفته قبل هشت هزار و ۱۱۸ مگاوات مصرف برق در استان خوزستان ثبت شد که در مقایسه با مدت مشابه سال قبل ۳/۴ افزایش مصرف برق را نشان می‌داد که با توجه به اینکه هنوز پیک مصرف آغاز نشده می‌تواند نگران کننده باشد و اگر ادامه دار باشد در تراز تولید و مصرف دچار مشکل خواهیم شد.

این مسئول از شهروندان، موسسات، ادارات و دانشگاه‌ها خواست در مصرف برق صرفه جویی کرده و پس از ساعت ۱۳ و ۳۰ دقیقه برق بخش‌های اداری خود را خاموش کنند.

معاون برنامه ریزی برق منطقه‌ای خوزستان گفت: خوزستان اولین استان کشور بود که ساعات اداری را با موافقت استاندار به منظور کاهش مصرف برق کاهش داد و بر این اساس زمان فعالیت ادارات به هفت و ۳۰ دقیقه صبح تا ۱۳ و ۳۰ دقیقه تبدیل شد.