آمریکا به اوکراین سیستم موشکی پیشرفته می‌دهد

جو بایدن در نیویورک تایمز نوشت که آمریکا قصد دارد یک سیستم موشکی پیشرفته را برای کمک به کی‌یف در مقابله با پیشروی‌های نظامی روسیه، در اختیار اوکراین قرار دهد.

او گفت: «تصمیم گرفته‌ام که سیستم‌های موشکی و مهمات پیشرفته‌تری را در اختیار اوکراینی‌ها قرار دهیم که آنها را قادر می‌سازد تا اهداف کلیدی در میدان نبرد را با دقت بیشتری هدف حمله قرار دهند.»

این در حالی است که، جو بایدن، رئیس جمهور آمریکا پیشتر در پاسخ به پرسشی در خصوص سامانه‌های موشکی که آمریکا به اوکراین خواهد فرستاد گفت: ما سامانه‌های تسلیحاتی که بتواند روسیه را هدف قرار دهد، به اوکراین نمی‌دهیم.

رئیس‌جمهور آمریکا در این خصوص گفت که این تسلیحات، چون دارای قابلیت‌های خاصی است، واشنگتن آن‌ها را به کی‌یف نمی‌دهد.

پیشتر نشریه نیویورک تایمز به نقل از منابعی اعلام کرده بود: دولت بایدن با تصمیم ارسال سامانه‌های پرتاب موشک چندگانه (MLRS) به اوکراین موافقت کرده است. با این حال، «جان کربی» سخنگوی پنتاگون اعلام کرد که هنوز تصمیمی رسمی برای در اختیار قرار دادن سامانه‌های پرتاب چندگانه موشک به کی‌یف اتخاذ نشده است.