نصب مخازن فیلتر سیگار در بخش نیر

محسن دهقان، گفت: با نصب این مخازن در سطح شهر تلاش می شود که این فرهنگ نهادینه شود و برای استفاده خود و فرزندانمان طبیعت زیبا و سالم داشته باشیم.

او گفت: در فاز بعدی قرار است در تمامی روستا‌های بخش نیر، اماکن گردشگری، مذهبی و تاریخی مخازن فیلتر سیگار نیز نصب شود.

به گفته دهقان مصرف آب‌های آلوده به نیکوتین سبب مرگ پرندگان و آبزیان خواهد شد و باید از رها سازی «فیلتر سیگار» در رودخانه‌ها و سایر منابع آبی خودداری کرد.

او گفت: مردم باید از عوارض ناشی از رها کردن فیلتر‌های سیگار و تاثیر آن بر محیط زندگی و طبیعت آگاه شوند؛ و با استفاده از سطل‌های ویژه فیلتر سیگار در بوستان‌ها و معابر عمومی در حفظ سلامت و محیط زیست خود تاثیر گذار باشند.

دهقان گفت: با توجه به اهمیت زیر ساخت‌های تفریحی و گردشگری در بخش نیر و جذب گردشگر این فیلتر دون‌ها به دو زبان فارسی و انگلیسی تهیه و نصب شده است.