محموله ۱۵۰ میلیون تومانی آرد قاچاق در نهاوندکشف شد

محموله ۱۵۰ میلیون تومانی آرد قاچاق در نهاوندکشف شد

 ذبیح‌الله درویشی گفت: به منظور اجرای طرح مبارزه با قاچاق کالا، عوامل انتظامی این شهرستان حین کنترل خودرو‌های عبوری در محور‌های مواصلاتی بخش مرکزی به یک دستگاه کامیون مشکوک شده و برای بررسی بیشتر آن را متوقف کردند.

او گفت: مأموران در بازرسی از این کامیون تعداد ۲۵۰ کیسه آرد ۴۰ کیلوگرمی که بدون مجوز قانونی و با هدف توزیع خارج از شبکه بوده را کشف کردند.

سرپرست انتظامی شهرستان نهاوندگفت: ارزش ریالی آرد کشف شده بیش از یک میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال است که در این خصوص یک متهم دستگیر و با تشکیل پرونده به مراجع قضایی معرفی شد.

به گفته درویشی قاچاق کالا سلامت اقتصادی جامعه را مورد هدف قرار داده است  که مبارزه با سودجویان و قاچاقچیان در دستور کار پلیس قرار دارد که شهروندان می‌توانند در این زمینه اخبار و اطلاعات خود را با شماره تلفن ۱۱۰ به پلیس اعلام کنند.

منبع فارس