قسام از اتاق امنیتی مشترک با محور مقاومت رونمایی کرد

قسام از اتاق امنیتی مشترک با محور مقاومت رونمایی کردسنوار در برنامه «ما خفی اعظم» در شبکه الجزیره تأکید کرد که اتاق امنیتی مشترک با محور مقاومت در طول نبرد سیف القدس (شمشیر قدس) به طور مداوم تشکیل جلسه می‌داد. در این اتاق امنیتی افسران اطلاعاتی قسام، حزب‌الله لبنان و سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران حضور دارند.

آزادگان جهان، مسجد الاقصی منتظر شماست، پس گوش به زنگ باشید

محمد سنوار در این برنامه پیامی به آزادگان جهان داشت: به آزادگان جهان می‌گوییم، مسجد الاقصی منتظر شماست، پس گوش به زنگ باشید! به گفته فرمانده ارشد گردان‌های قسام، توان و قدرتی که کسب شده و خواهد شد به همراه تجربیات و دروس به دست آمده، محور مقاومت را هر روز به آزادسازی فلسطین و بازگشت آوارگان نزدیک‌تر می‌کند.

«فوزی برهوم» سخنگوی حماس، درباره این برنامه و سخنانی که در آن ایراد شد، گفت: «آنچه در برنامه «ما خفی اعظم» شبکه الجزیره در مورد قدرت و توانمندی‌های قسام و اداره نبرد سیف القدس (شمشر قدس) پخش شد، پیام واضحی به دشمن صهیونیستی است که بیانگر استراتژی بازدارندگی و تحمیل معادلات مقاومت و آمادگی و قدرت بی‌نظیر آن برای پیروزی در هر نبردی با دشمن در آینده است.

سخنان سنوار با واکنش خبرنگار و تحلیلگر اسرائیلی نیز همراه شد. «یوسی یوشع» خبرنگار و تحلیلگر اسرائیلی در این خصوص عنوان کرد که حماس پیشرفت زیادی در نبرد آگاهی‌بخشی داشته و شیوه خطاب قرار دادن اسرائیلی‌ها در عرصه رسانه‌ای را نیز بهبود بخشیده است.