پرداخت تسهیلات ۲۰۰ میلیون تومانی برای خرید نهاده دامی

عصمتی پور مدیرکل امور عشایر خراسان جنوبی گفت: عشایر استان با مراجعه به سامانه یکپارچه تسهیلات وزارت جهاد کشاورزی می‌توانند با مشاهده راهنمای ثبت نام در سایت مراحل ثبت نام تسهیلات را طی کنند.

او گفت: حداکثر سقف تسهیلات ۲۰۰ میلیون تومان است که به ازای هر رأس دام سبک ۳۹۰ هزار تومان و هر رأس دام سنگین ۲ میلیون و ۱۰۰ هزار تومان است.

عصمتی پور گفت :نرخ واقعی سود ۱۸ درصد است، اما سود این تسهیلات برای دامداران ۱۰ درصد است و مابه التفاوت ۸ درصدی آن به وسیله دولت به بانک‌ها پرداخت می‌شود.

پرداخت تسهیلاتی ۱۵۰ میلیون تومان به دامداران

مدیرکل امور عشایر خراسان جنوبی گفت: سقف تسهیلات قبلأ ۵۰ میلیون تومان بود که با اصلاحیه جدید ۲۰۰ میلیون تومان شده است.

او گفت: قابل توجه است که برای تایید، تعداد دام پلاک هویت دام مورد نظر خواهد بود.

عصمتی پور گفت: عشایری که دامدار کارت آن‌ها قبلأ تا ۵۰ میلیون شارژ شده است می‌توانند مابه التفاوت آن را بر اساس تعداد دام پلاک شده خود دریافت نمایند.

مدیرکل امور عشایر خراسان جنوبی گفت: این کارت فقط برای خرید نهاده‌های دامی و در مراکز توزیع علوفه قابل استفاده است.