۳۰ عنوان برنامه گرامیداشت سوم خرداد در آذربایجان‌غربی برگزار می‌شود

امیر سرتیپ علی حاجیلو روز دوشنبه در نشست خبری سالروز فتح خرمشهر گفت: برگزاری صبحگاه مشترک و کنگره شهدای عملیات بیت المقدس از جمله برنامه‌های شاخص گرامیداشت سوم خرداد در آذربایجان‌غربی است.

امیر سرتیپ حاجیلو می گوید: دیدار با خانواده‌های شهدا و ایثارگران و برنامه‌های فرهنگی در سالروز گرامیداشت سوم خرداد در آذربایجان‌غربی برگزار می‌شود.

فرمانده قرارگاه منطقه‌ای شمال‌غرب ارتش جمهوری اسلامی گفت: باید به این مساله توجه شود که بزرگترین تمرکز نیرو‌های مسلح در عملیات بیت المقدس شکل گرفت و اتحاد عظیمی بین مردم و نیرو‌ها شکل گرفت و جزو عملیات بی نظیر در طول تاریخ بود.

امیر سرتیپ حاجیلو می گوید: دشمن شکست خورده در عرصه جنگ سخت دنبال عملیات روانی، جنگ نرم و شناختی بر علیه ایران است.

او گفت: در این شرایط باید دنبال جهاد تبیین بود و با روشنگری و صداقت در معرفی وضعیت تلاش کرد و ذهن جوانان باید نسبت به مسایل موجود آماده باشد.

امیر سرتیپ حاجیلو گفت: نقش روشنگری رسانه‌ها و فعالان مطبوعاتی در جهاد تبیین بسیار بالاست و فتح خرمشهر‌ها در راه است و ذره‌ای از اهداف خود عقب نخواهیم نشست.