زلفی گل در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران جوان:
بیش از ۳۵ درصد اسناد علمی ایران بین المللی هستند

محمد علی زلفی گل گفت: در بحث پژوهشی دانشجویان ارشد و دکتری ایرانی در سال ۲۰۲۱ بیش از ۷۶ هزار سند علمی بین المللی منتشر کرده اند.

او می‌گوید که حس خودباوری در بین جامعه فرهیخته دانشجویی وجود دارد و این امر کمک کرده است تا دانشجویان به صورت بین المللی نتایج پژوهشی خود را منتشر کنند.

وزیر علوم گفت: در بعد پژوهشی دانشمندان و اعضای هیئت علمی کشور می‌توانند به دانشجویان حس خودباوری و هویت مداری را منتقل کنند و به آن‌ها بفهمانند که می‌توان مرز‌های علمی را شکافت و افق‌های جدید علم را کشف کرد.

او می‌گوید: رتبه اول علمی ایران در منطقه نشان می‌دهد که در ایران خیلی از جنبه‌ها و مرجعیت‌های علمی را داریم و بیش از ۳۵ درصد از ۷۶ سند علمی کشور که سال گذشته در ابعاد بین المللی منتشر شده با مشارکت بین المللی بوده است.

وزیر علوم گفت: دانشمندان بین المللی دانشمندان داخل کشور را به رسمیت شناخته اند که حاضر شده اند مشارکت‌های بین المللی خود را با ایران ادامه دهند.