علاقمندی بلاروس به استفاده از ظرفیت‌های بندر امیر آباد

دمیتری کالتسوف در بازدید از بندر امیرآباد، از تمایل جمهوری بلاروس جهت همکاری‌های تجاری با ایران و استفاده از ظرفیت‌ها و توانمندی‌های بزرگترین بندر حاشیه دریای خزر خبر داد و بهره گیری از ظرفیت‌های راه‌آهن جمهوری اسلامی ایران و حمل و نقل ترکیبی بندر امیرآباد جهت تجارت انواع کالا با کشور‌های آسیایی تأکید کرد.

او به نقاط مشترک زیاد دو کشور ایران و بلاروس در تجارت بین الملل اشاره کرد و گفت: امکانات و زیرساخت‌های بندر امیرآباد قابل توجه و تحسین برانگیز بوده و توسعه همکاری‌های تجاری بین دو کشور از اهمیت ویژه‌ای برای بلاروس برخوردار است.

کالتسوف در پایان از آمادگی ارتقاء سطح مبادلات تجاری دو کشور و مهیا کردن زمینه حضور و سرمایه گذاری شرکت‌های ایرانی در بلاروس خبر داد.

محمدعلی اصل سعیدی پور مدیرکل بنادر و دریانوردی امیرآباد نیز در این دیدار گفت: بندرامیرآباد با دارا بودن بیش از ۴۰ پایانه عملیاتی و کارخانه تولیدی و تنها بندر متصل به کریدور بین المللی شمال – جنوب در شمال کشور و با استفاده از خدمات ریلی، از آمادگی کامل جهت همکاری با سرمایه گذران و بازرگانان بلاروسی برخوردار است.