برداشت نخود فرنگی از مزارع کوار

عباسی کارشناس زراعت مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان کوار گفت: برداشت نخود فرنگی از اواسط اردیبهشت ماه آغاز شده و تا اوایل خرداد ادامه دارد.

او گفت: پیش بینی می‌شود بیش از هزار تن نخود فرنگی از مزارع شهرستان برداشت و روانه بازار شود.

نخود فرنگی دارای ارزش غذایی زیادی است و افزایش عملکرد این محصول با شرایط مناسب شهرستان دور از انتظار نیست.

وجود مقادیر زیادی ویتامین c و آهن در نخود فرنگی باعث شده که این ماده غذایی به تقویت ایمنی بدن کمک کند و ویتامین موجود در این ماده غذایی از تخریب و از بین بردن سلول‌های تولید کننده انرژی محافظت می‌کند و در پیشگیری از بروز سرطان موثر است.

این گیاه حاوی ماده‌ای موسوم به لوتئین است که به کاهش خطر ابتلا به بیماری‌های چشمی مانند دژنراسیون ماکولار وآب مروارید کمک می‌کند.