توقف فعالیت کارخانه‌های چهارمحال و بختیاری با میزان آلایندگی بالاتر از حد مجاز

آقای حیدری در نشست کارگروه هماهنگی شرایط اضطراری آلودگی هوا در چهارمحال و بختیاری گفت: با توجه به اینکه استان در شرایط نارنجی قرار گرفته است بنابراین شهرداری‌ها نیز باید فعالیت‌های عمرانی آلوده‌کننده هوا را تا روز پنجشنبه تعطیل کنند.

اداره‌کل حفاظت محیط‌زیست استان باید دستورالعمل مربوط به شرایط اضطراری آلودگی هوا را به‌صورت جداگانه و براساس شرح وظایف به دستگاه مربوطه ابلاغ کند.


بیشتر بخوانید


با توجه به تعطیلات عید سعید فطر، این موضوع باید به اطلاع عموم و به‌ویژه مسافران رسانده شود تا آنان نیز در فضای باز اسکان نداشته باشند.

باید میزان دقیق آلودگی هوا از سوی اداره کل حفاظت محیط‌زیست استان پس از پایش اعلام شود.

تمامی دستگاه‌های متولی موظف هستند در شرایط قرمز و نارنجی اقدامات لازم را باتوجه به دستورالعمل شرایط اضطراری آلودگی هوا انجام دهند.

هوا برای تمامی گروه‌ها در شرایط ناسالم قرار دارد بنابراین شهروندان و به ویژه افرادی که دارای مشکلات ریوی و قلبی هستند باید در منزل بمانند و در صورت خروج از منزل از ماسک مناسب استفاده کنند.

بر اساس اعلام هواشناسی چهارمحال و بختیاری وزش باد شدید و نفوذ گرد و غبار سبب شد تا شاخص کیفیت هوا در این استان در وضعیت ناسالم برای همه گروه‌های سنی قرار گیرد.