خیمه زدن گرد و غبار در خوزستان

 میزان غلظت گرد و غبار در ساعت ۷ صبح امروز دوشنبه در شهرستان‌های شوش، چهار هزار و ۱۰، اهواز سه هزار و ۷۸۵، بندر امام سه هزار و ۷۱۴، سوسنگرد سه هزار و ۱۰۹، خرمشهر ۲ هزار و ۳۷۴، آبادان یک هزار و ۹۳۲، اندیمشک ۵۸۳، دزفول یک هزار و ۳۴۳، شادگان ۲ هزار و ۱۱۰، شوشتر ۲ هزار و ۲۹۸ و در شهرستان گتوند یک هزار و ۳۲۴ میکروگرم بر مترمکعب ثبت شده است.

 شهر‌های امیدیه با غلظت ۷۸، ایذه ۱۱۷، بهبهان ۹۰، رامشیر ۱۱۴ و هندیجان ۷۱ میکروگرم برمترمکعب، هوای پاک از نظر گرد و غبار را تجربه می‌کنند.

 

کارگروه شرایط اضطرار آلودگی هوای خوزستان امروز دوشنبه همه مراکز آموزشی، دانشگاه‌ها، بانک‌ها و ادارات این استان را به دلیل شدت بالای آلودگی هوا تعطیل اعلام کرده است.

اداره کل هواشناسی استان خوزستان، ورود توده گرد و غبار از کانون‌های کشور عراق را از اواخر وقت شنبه دهم اردیبهشت، پیش بینی کرده بود.