حمایت ۴۸ میلیاردتومانی از مددجویان اصفهانی

کریم زارع گفت: در ماه مبارک رمضان امسال طی کمتر از ۱۸ روز بیش از ۴۶۰ هزار پرس غذای گرم در ۲۰۰ آشپزخانه اطعام مهدوی طبخ و حدود ۷۰ هزار بسته معیشتی به ارزش ۴۸ میلیارد تومان با مشارکت خیران و مراکز نیکوکاری بین خانواده‌های تحت پوشش توزیع شده است.

او گفت: پیش‌بینی می‌شود با کمک خیران و مردم در پویش اطعام مهدوی تا پایان ماه میهمانی خدا ۱۵۰ هزار بسته معیشتی و یک میلیون پرس غذای گرم به دست نیازمندان برسد و سفره‌های ایتام و خانواده‌های تحت پوشش را پربرکت کند.

مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) استان اصفهان می‌گوید باتوجه به تداوم پویش اطعام مهدوی در هفته اکرام ایتام و شب‌های قدر مردم استان می‌توانند در این ایام معنوی به عشق ابوالایتام؛ امام علی (ع) و کریم اهل بیت؛ امام حسن مجتبی (ع) برای همراهی در طرح اکرام ایتام و محسنین با مراجعه به سایت ekram.emdad.ir حمایت مادی و معنوی از این فرزندان را به عهده بگیرند.