در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران جوان‌ مطرح شد
گزارشی از تلفات تب کریمه کنگو نداشتیم

مردم و دامداران توصیه های دامپزشکی را جدی بگیرند/هشدارهای دامپزشکی به مردم و دامداران/گزارشی از تلفات تب کریمه کنگو نداشتیم

آقای امین اسدی گفت: با توجه به تشدید تب کریمه کنگو به عنوان یکی از بیماری های ویروسی در فصل گرما به مردم و دامداران توصیه می‌شود که هشدارهای دامپزشکی را جدی بگیرند.

به گفته او، از ابتدای سال تاکنون گزارشی از تلفات بیماری تب کریمه کنگو نداشتیم.

آقای اسدی می گوید: افراد از مراکز مجاز عرضه، اقدام به خرید گوشت کنند و پس از خرید نسبت به نگهداری ۲۴ ساعته لاشه در یخچال اقدام کنند.

مشاور معاون وزیر گزش کنه آلوده، تماس مستقیم با لاشه گوشت، له کردن کنه با دست یا روی بدن و کشتار دام در محل غیرمجاز را از راه های انتقال بیماری اعلام کرد.

همه ساله با آغاز فصل گرما و فعالیت کنه‌ها، بیماری تب کنگو در کشور شیوع می‌یابد که برای جلوگیری از این بیماری ویروسی، مردم و دامداران هشدارهای دامپزشکی را جدی بگیرند.