انتقاد از پخت نان بی کیفیت در عجب شیر

آقای جعفر قادری در جلسه شورای آرد و نان با بیان اینکه عرضه نان بی‌کیفیت به مردم به هیچ وجه قابل پذیرش نیست گفت: نظارت بر نحوه پخت نان در این شهرستان باید به صورت مستمر از سوی شورای آرد و نان انجام شود.

 اعضای کارگروه آرد و نان باید ساز و کار لازم را ایجاد کنند تا بازرسی و نظارت شدیدتری بر عملکرد نانوایی‌های شهرستان انجام شود.

 برگزاری دوره آموزشی پخت نان و رعایت مسائل بهداشتی را از سوی مرکز آموزش فنی و حرفه‌ای با پیگیری اتحادیه آرد و نان، نصب تابلوی یکسان یا ارائه مشخصات نانوایی در سر درب آن‌ها ضروری دانست.

سرکشی از واحد‌های نانوایی این شهرستان بر عهده بازرسان شورای آرد و نان است تا با همکاری شورای آرد و نان به صورت مستمر در طول ماه انجام شود.

 با هرگونه کم فروشی، رعایت نکردن بهداشت محیط، پایین بودن کیفیت پخت نان از سوی واحد‌های نانوایی برخورد و به شکایت‌های مردمی از این واحد‌ها رسیدگی خواهد شد.

ضرورت دقت و نظارت در زمینه پخت نان گفت: ساماندهی توزیع آرد در شهرستان از عوامل مهمی است که باید با دقت هر چه تمام انجام گیرد تا آرد در این شهرستان عادلانه توزیع شود.