تشدید نظارت‌های بهداشتی دامپزشکی در مهاباد

عباس آغاز گفت: اکیپ‌های ثابت و سیار نظارت بهداشتی بر فرآورده‌های خام دامی در سطح شهرستان در ۲ نوبت صبح و بعد از ظهر بر واحد‌های تولید، توزیع و عرضه فرآورد‌های خام دامی از جمله مرغ و ماهی، گوشت قرمز، رستوران‌ها، چلو کبابی‌ها، قصابی‌ها و سایر اماکن فرآورده‌های دامی نظارت بهداشتی می‌کنند.

وی گفت: هدف از اجرای این طرح افزایش نظارت و ارتقاء کیفیت مواد خام دامی از کشتارگاه‌های دام و طیور تا مراکز بسته‌بندی و عرضه شامل قصابی‌ها و مرغ‌فروشی‌ها است.

رئیس شبکه دامپزشکی مهاباد گفت: شهروندان فرآورده‌های خام دامی مورد نیاز خود را از مراکز دارای پروانه بهداشتی و تحت نظارت دامپزشکی خریداری و هرگونه موارد غیر بهداشتی را در اسرع وقت اطلاع رسانی نمایند تا برخورد قانونی با متخلفان بهداشتی صورت گیرد.