سفر دریایی بیش از ۱۵ هزار مسافر در بندر امیرآباد

حبیب اله طالبی گفت: بیش از ۱۵ هزار مسافر در قالب ۲ هزار و ۵۰۰ سفر در هفته نخست تعطیلات عید نوروز با قایق‌های ایمن در مناطق تحت حفاظت بندر امیراباد به گشت دریایی پرداختند که در مقایسه با مدت مشابه نوروز پیش از شیوع کرونا، رشد بیش از ۷ برابری را نشان می‌دهد.

نصب بنر‌های ایمنی سفر‌های دریایی در سواحل، توزیع بروشور ایمنی سفر‌های دریایی میان مسافران، برگزاری کارگاه آموزشی اشاعه فرهنگ محط زیست دریایی در منطقه، تجهیز تیم همیار ناجی به ادوات ایمنی شامل جلیقه، حلقه و بویه نجات بخشی از اقداماتی می‌باشد که پیش از آغاز طرح تسهیل سفر‌های دریایی توسط معاونت دریایی بندرامیراباد انجام شده است.

به گفته طالبی انجام گشت‌های منظم دریایی توسط شناور ناجی۱، بازدید و ممیزی از وضعیت مناطق گردشگری تحت پوشش، پایش کد خدماتی ۱۵۵۰ در محدوده تحت پوشش، توزیع واچ بویه جهت تفکیک مسیر‌های قایق‌های دریایی و سایر خدمات گردشگری دریایی و انعقاد قرارداد ارائه خدمات جستجو و نجات دریایی با ۲ فروند قایق مستقر در بنادر گز و ترکمن با همکاری اداره بنادر و دریانوردی استان گلستان برای ایمن سازی مسافران انجام شده است.

به گفته معاون امور دریایی بندرامیرآباد از آغاز اجرای طرح تسهیل سفر‌های دریایی تا کنون بالغ بر ۱۰۰ هزار نفر مسافر از سواحل تحت حاکمیت بندرامیراباد از قبیل پلاژ‌های فرح آباد ساری، مروارید نکا و ... بازدید کرده اند.