استاندار خراسان رضوی:
کلاس‌های آموزشی از ۱۴ فروردین حضوری است

یعقوبعلی نظری گفت: با توجه به ایجاد شرایط مطلوب در روند کاهش ابتلا به بیماری کرونا، بخش‌های آموزشی و پرورشی و دانشگاه‌ها آمادگی لازم را برای برگزاری کلاس‌ها و امتحانات به صورت کاملا حضوری از تاریخ چهاردهم فروردین دارند.

او گفت: مسئولان آموزش و پرورش و دانشگاه ها، سازوکار‌های لازم در بخش‌های مختلف برای برگزاری کلاس‌های آموزشی به صورت حضوری را آماده کنند و هماهنگی‌های لازم صورت گیرد.

استاندار خراسان رضوی گفت: همچنین معلمان، دانش‌آموزان، خانواده ها، اساتید و دانشجویان، آمادگی شروع کلاس‌ها را از روز چهاردهم فروردین به‌صورت حضوری و گسترده داشته باشند.

نظری گفت: با توجه به این شرایط مطلوب ایجاد شده در کاهش ابتلا به کرونا، بنابراین محدودیت‌های ساعات کاری اداری برداشته شود و شرایط به قبل از کرونا برگردد.