بازدید استاندار قم از مرکز مدیریت راه‌های استان

سیدمحمدتقی شاهچراغی استاندار قم امروز در بازدید از مرکز کنترل ترافیک شهرداری و اداره کل راهداری و حمل ونقل جاده‌ای قم،  گفت: آمار تردد در ورودی و خروجی محور‌های مواصلاتی قم از ۲۵ اسفندماه تا ۵ فروردین ماه جاری بیش از ۵۰ درصد رشد کرده است.

استاندار قم با اشاره به اقدامات صورت‌گرفته برای افزایش ایمنی سفر‌های نوروزی گفت: در کنار رفع نقاط حادثه‌خیز باید رعایت قوانین راهنمایی و رانندگی و بستن کمربند ایمنی و سرعت مطمئنه نیز توسط رانندگان جدی گرفته شود.

شاهچراغی با اشاره به خدمات و آماده باش کامل سایر دستگاه‌ها از جمله شهرداری قم در ایام پایانی سال گفت: بدلیل تقارن مناسبت‌های مختلف ملی و مذهبی هماهنگی‌های مطلوبی از چندماه گذشته شکل گرفته و همراهی‌های بین دستگاهی نسبت به سال‌های گذشته بهتر شده است.

استاندار قم با تاکید بر کمبود زیرساخت‌های گردشگری در قم،گفت: برای جبران بخشی از کمبود‌های اقامتی دراستان قم، فضای تعدادی از مدارس و سالن‌های ورزشی به این امر اختصاص پیدا کرده است.