اهدای ۳۲۵۰ بسته پوشاک به کودکان محروم فارس

هیأت جهادی و خودش جوش فارس برای دومین سال متوالی با اجرای همایش بهار مهربانی سه هزار و ۲۵۰ بسته پوشاک به ارزش ۲۲۰ میلیون تومان شامل اقلام پیراهن، شلوار و کفش را به نیازمندان اهدا کرده اند.

سرپرست تشکل علمدار جهاد با ابراز خرسندی از استقبال مردم برای شرکت در این امر خدا پسندانه گفت: تشکل علمدار جهاد شامل صد گروه جهادی در سطح استان فارس است که حدودا هفتاد منطقه محروم شیراز و استان را تحت پوشش خود قرار میدهند.

سید عبدالغفار حسینی گفت: هزینه تهیه بسته‌ها توسط گروه‌های مردمی جمع آوری شده است؛ گر چه حمایت دستگاه‌های دولتی را نباید نادیده گرفت، اما حرکت خود جوش و نو دوستانه مردم در رأس هرم کمک‌ها قرار دارد و هزینه تمام هدایا از همدلی مردم حاصل می‌شود.

او همچنین با اشاره به گستردگی مناطق محروم در سطح استان فارس افزود: تیم شناسایی خانواده‌های محروم در سطح استان فارس مشغول فعالیت هستند تا با تقسیم آن‌ها بین گروه‌های جهادی خدمت رسانی بهتر شده و خانواده‌ای از قلم نیافتد.

بسته‌های تهیه شده در سالن کنگره سرداران سپاه فجر استان فارس و با حضور فرمانده بسیج سازندگی استان، بین گروه‌های جهادی توزیع شد تا در روز میلاد حضرت مهدی (عج) بین گروه‌های هدف توزیع شود.