تولید ماهانه ۵۰ تُن گز در پایتخت گز ایران

آقای میر بخشدار بلداجی گفت: ۸۵ کارگاه تولید گز در شهر بلداجی به طور متوسط ماهیانه ۵۰ تُن انواع گز لقمه‌ای، آردی، سکه‌ای، سوهان گزی و... را تولید می‌کند.

بخش عمده‌ای از گز تولید شده در کارگاه‌های گز بلداجی وارد بازار‌های داخلی شده و بخشی هم به کشور‌های همسایه و حاشیه خلیج‌فارس و همچنین کشور آلمان صادر می‌شود.


بیشتر بخوانید


کاهش سهمیه شکر در سال‌های اخیر از یک سو و سیر صعودی افزایش قیمت مغزه‌جات از سوی دیگر کاهش تولید واحد‌های گزسازی را به همراه داشته است.