واگذاری ۲۱ شهرک صنعتی فارس به شرکت‌های خدماتی

سید مصطفی هاشمی در حاشیه بازدید از شهرک صنعتی همایجان سپیدان از برنامه ریزی برای پیگیری مسائل و مشکلات شهرک‌های صنعتی استان در سطح ملی خبر داد و گفت: مشکلاتی که در سال‌های اخیر و علیرغم پیگیری‌های استانی حل نشده‌اند را با رویکردی جدید در سطوح ملی پیگیری خواهیم کرد.

او گفت: مراحل احصای مشکلاتی که تاکنون در سطح استانی حل نشده‌اند در حال انجام است و با همکاری مدیریت ارشد استان و استفاده از ظرفیت نمایندگان مردم فارس در مجلس شورای اسلامی در سطح ملی پیگیری و رفع خواهیم کرد.

هاشمی گفت: شرکت شهرک‌های صنعتی فارس نیز بعنوان تکلیف قانونی، بر عملکرد شرکت‌های خدماتی نظارت خواهد کرد.

او، از تدوین واجرای طرح ویژه نظارت بر عملکرد شرکت‌های خدماتی با رویکرد حفاظت و نگهداری از تاسیسات و زیرساخت‌های شهرک صنعتی و ارائه خدمات مطلوب به صنعتگران خبر داد و گفت: چنانچه به این نتیجه برسیم شرکت‌های خدماتی در امور محوله و وظایف قانونی، کوتاهی کرده و بر اساس مقررات، پاسخگو خواهند بود.

به گفته  سرپرست شرکت شهرک‌های صنعتی فارس، شرکت‌های خدماتی را بازوی اصلی این شرکت در اداره امور راهبری شهرک‌های صنعتی می‌دانیم و تا زمانی که در چارچوب قانون عمل می‌کنند از آن‌ها حمایت می‌کنیم.

هاشمی گفت: شهرک صنعتی همایجان سپیدان از شهرک‌های خوب استان است که همه زیرساخت‌ها در آن ایجاد و از امکانات خوبی بهره می‌برد و شرکت خدماتی این شهرک عملکرد خوبی در اداره شهرک صنعتی داشته و امیدواریم با همکاری صنعتگران بتوانیم نواقص موجود را برطرف کنیم.

او با اشاره به دغدغه صنعتگران در زمینه مشکل کم عرض بودن راه دسترس این شهرک صنعتی گفت: اصلاح راه دسترسی با هدف سهولت تردد به شهرک صنعتی با همکاری دستگاه‌های اجرایی ذیربط در دستور کار قرار می‌گیرد.