عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اهواز قربانی جدید سگ‌های بلاصاحب

باشگاه خبرنگاران جوان اهواز - علی افروس در توضیح حادثه فوت عضو هیات علمی این دانشگاه در پی تصادفی که روبه‌روی دانشگاه رخ داده، گفت: بر اساس گفته فردی که با مریم جوادپور، عضو هیات علمی دانشگاه آزاد واحد اهواز تصادف کرده و تایید نیروی انتظامی، این عضو هیات علمی به دلیل حمله سگ‌های ولگرد قصد فرار کردن از سگ‌ها را داشته که به یک خودرو برخورد کرده و متاسفانه جان خود را از دست داده است.

به گفته او  حیوانات حق و حقوقی دارند اما راه حل این نیست که در شهر رها باشند. به هرحال این اتفاق تلخ تلنگری بوده و باید در خصوص سگ‌های ولگرد تجدید نظری صورت گیرد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی خوزستان می گوید: در هفته گذشته نیز در دانشگاه دزفول اتفاق مشابهی رخ داد.

شهردار اهواز در پیش از این درخصوص راهکار‌های در دست اجرا برای جمع آوری سگ‌های ولگرد گفت: در اهواز موضوع تردد سگ‌ها در سطح شهر اهواز مشکلاتی را برای شهروندان به وجود آورده است، زیرا تولید مثل و زایمان این گونه و رشد توله‌های آن با سرعت انجام می‌شود.

امینی گفت: موضوع عقیم سازی سگ‌ها و دستگاه‌ها مورد تعارض قرار گرفتند و از سایت خارج شدند و بر اساس برنامه ریزی‌های انجام شده، این دستگاه مجدد راه اندازی خواهد شد. همچنین بخشی برای نگهداری سگ‌های زنده پیش بینی شده است و همکاران در واحد خدمات شهری به صورت روزانه و دائم اقدام زنده گیری آن‌ها می‌کنند و به محل مورد نظر انتقال می‌دهند.

این مقام مسئول تعداد سگ‌های جمع آوری شده را حدود ۶۰۰ قلاده عنوان کرد و گفت: ان شاءالله تلاش می‌کنیم تا پایان سال ۱۴۰۰ تعداد دیگری را به محل نگهداری منتقل کنیم و به زودی شاهد رفع این معضل خواهیم بود.

امینی محل نگهداری سگ‌های ولگرد را در نزدیکی سایت صفیره اعلام کرد و گفت: این حیوان در محل روباز و محصور قرار می‌گیرند و سگ‌های ماده عقیم می‌شوند و به زندگی خود ادامه می‌دهند.

مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی جندی‌شاپور اهواز  گفت: بیشتر حیوان گزیدگی‌ها از طرف سگ‌های ولگرد اتفاق افتاده است و این حیوان گزیدگی‌ها علاوه بر مشکلات جسمی برای شهروندان هزینه‌های زیادی نیز بر دوش دانشگاه علوم پزشکی استان گذاشته است.

عرفان مردانی می گوید: هزینه ناشی از این حیوان گزیدگی‌ها برای دانشگاه علوم پزشکی جندی‌شاپور اهواز افزون بر ۱۸۰ میلیارد ریال بوده است.

او گفت: با وجود اعتراض این دانشگاه در خصوص لزوم جمع اوری سگ‌های ولگرد در خوزستان، اما متولیان امر هیچگونه اقدامی در این زمینه انجام نداده اند.

انتهای پیام/ی