کاهش مراکز تجمیعی واکسیناسیون کرونا در اصفهان

باشگاه خبرنگاران جوان اصفهان - پژمان عقدک گفت:در حال حاضر ۸۶ درصد از افراد بالای ۱۲ سال در شهرستان‌های تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی اصفهان دُز اول؛ ۷۳ درصد دُز دوم و ۱۸ درصد دُز سوم واکسن کرونا را دریافت کرده‌اند.

در حال حاضر همه انواع واکسن به جز آسترازنکا و پاستوکووک پلاس در استان اصفهان موجود است، البته محموله‌های در سطح ملی تأمین شده و تا دو روز آینده در استان‌ها توزیع می‌شود.

به گفته عقدک ۹۸ درصد از واکسن‌های توزیع شده در اصفهان آسترازنکا، سینوفارم و برکت بوده است و دیگر واکسن‌ها کمتر از یک درصد بوده است.

سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان می‌گوید تعداد مراکز تجمیعی واکسیناسیون در اصفهان از ۴۴ مرکز به ۶ مرکز به دلیل استقبال کم مردم کاهش پیدا کرده است، اما چنانچه استقبال افزایش یابد مراکز را افزایش خواهیم داد.

در حال حاضر ۸۰ درصد مراجعات به مراکز واکسیناسیون برای دُز سوم است.


انتهای پیام